Standaard Webhosting Pakket

Standaard Webhosting Pakket

Premium Webhosting Pakket

Premium Webhosting Pakket

Ultra Webhosting Pakket

Ultra Webhosting Pakket


Home

Steeds meer ondernemers en particulieren ontdekken de grenzeloze mogelijkheden van Internet en kiezen HostHome als hostingprovider voor hun website. Logisch, want HostHome biedt niet alleen de snelste en betrouwbaarste verbinding, maar ook de meeste extra's en de beste support. En niet vergeten, voor de beste prijs! Wie ons kent weet dat wij service hoog in het vaandel hebben staan en voorstander zijn van een no-nonsense en heldere aanpak.

Doordat wij niet afhankelijk zijn van derden weten wij onze communicatielijnen kort te houden. Wij bieden verschillende webhosting-pakketten aan bedrijven, scholen en particulieren. Kies een geschikt pakket. De aanvraag en de registratie zijn zo geregeld. Bij al onze pakketten zit een gratis .com / .net / .org / .nl / domeinnaam.

Wat is webhosting?

Uw website moet voor elke internetter bereikbaar zijn. Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. U kunt dit vergelijken met foto's of documenten op uw computer. Deze moet u opslaan zodat u ze later nog een keer kunt bekijken.

Bij een website werkt dit hetzelfde. De website moet ergens op internet worden opgeslagen zodat deze voor iedereen toegankelijk is. De plaats waar uw website wordt opgeslagen noemen we webhosting.

 

Logo's services